Вести

, ,

Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете

Одаберите Француску и на време планирајте своју професионалну будућност!

У јеку кампање за доделу стипендија Владе Републике Француске за Мастер 2 и докторате у ко-менторству за академску 2021/2022. годину као и уписних процедура француских високообразовних установа, посетите наш први Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете који ће се одржати у среду 17. фебруара 2021. од 10 до 18 часова на платформи www.studentskisajam.rs. Овај сајам је плод сарадње са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, мобилношћу и пријемом иностраних студената и одржава се у оквиру традиционалне манифестације Tournée des Balkans која је почела у Софији новембра 2020. а завршава се у Београду.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Лиона, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Универзитета Лион 1, Универзитета Тулуз 2, Универзитета у Руану, Бордоу, Монпељеу, Поатјеу, филмске школе EICAR, мреже државних бизнис школа IAE, Института Вател и Пол Бокиз за хотелијерство, ресторатерство и гастрономију, Институт Mines Télécom за рударство и телекомуникације, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy и бројне друге школе као и представнике Фондације Тempus Erazmus + и руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану.

Студенти и средњошколци као и њихови родитељи моћи ће да присуствују вебинарима и непосредно ступају у контакт са представницима француских високошколских установа.

Искористите овај незаобилазан догађај како бисте се добро припремили за универзитетску 2021-2022. годину. #RendezVousEnFrancе ️🎓📚💰

🌟 Бесплатна регистрација

Related Posts