Вести

,

Отворене пријаве за Школу објективизма Џон Галт!

Са задовољством вас обавештавамо да су отворене пријаве за Школу објективизма Џон Галт у организацији Ајн Ренд центра Европа. Позивамо све младе људе са жељом да стекну нова знања из области филозофије, политике, економије и друштва да се пријаве до 11. априла у поноћ.

Школа објективизма Џон Галт је једносеместрални програм који Ајн Ренд центар Европа од 2016. године организује широм континента – земље Балкана, Грчка, Грузија, Турска, Немачка, Холандија и Шпанија само су неке од њих. Придружи нам се и постани алумниста Џон Галт програма који је успешно завршило преко 600 људи широм Европе!

Циљ овог програма усмерен је ка едукацији студената, али и свих других који су заинтересовани за филозофију објективизма.

Програм Школе објективизма Џон Галт образује до 25 учесника по семестру, успевајући да им пружи нову перспективу из области економије, друштва, политике, уметности и других. Програм се састоји од 8 интерактивних онлајн предавања, радионица, дебата и књижевних вечери са сјајним предавачима из земље и иностранства.

Полазници Школе објективизма Џон Галт ће на располагању имати стручну литературу, препоруку за посете бројним конференцијама у Европи и САД-у у нашој и организацији наших партнера, могућност за изградњу професионалне каријере у области филозофије објективизма, сертификат о успешном похађању програма, као и награде за најбоље полазнике.

Програм је бесплатан за све полазнике.

ПРИЈАВЕ!

Related Posts