Вести

,

V Међународна летња школа латиноамеричких студија – од 21. до 25. јула!

Након изузетно успешне прошлогодишње Летње Школе, овог лета вам пружамо још бољи програм, радионице и сјајне предаваче из различитих области! Пројекат којим настављамо да померамо границе ће се одржати од 21. до 25. јула, виртуелно и без котизације, али је потребно познавање и енглеског и шпанског језика.

Током Школе ћемо слушати о савременој књижевности Латинске Америке, последицама пандемије које се осећају у политици и економији, тренутној вези између Источне Европе и Латинске Америке, као и о феминизму и фемициду у латиноамеричкој уметности, али ћемо се кроз забавне тим билдинге потрудити да склопимо пријатељства широм света, што нам је до сада полазило за руком.

Како ће број места бити ограничен, потребно је и попунити следећи формулар, након чега следи процес селекције: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekzzCsjo8hrA6n6KAfi5oSfJcLTh-H62m_eZJi9B5CcD_SGg/viewform?fbclid=IwAR12kSzI6UcxCpG1tFxmtNq9fyhML88_UdhjJf09ytiTZNkwXpz4xLy8F4U

Убележите и ову сатницу предавања и радионица:
⏰ Среда-петак: 19.00 – 21.00 h
⏰ Субота-недеља (два предавања дневно): 16.00 – 18.00 h и 18.00 h – 20.00 h

Захваљујемо се и нашим сарадницима, Centro Iberoamericano FFUNS и Институт за европске студије, као и онима који су подржали наш пројекат, Fundación Profesor Andrzej Dembicz, Nucleas UERJ и Ideaz Institute Vienna.

Добро дошли на #evela2021

Related Posts