Вести

,

Придружите се BELhospice волонтерском тиму

Желите да будете део јединственог тима који негује хумане вредности и умрежавање шире заједнице? Да своје слободно време посветите онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга; или учествујете у организацији хуманитарних догађаја; стекнете нова знања и пријатељства; будете иновативни и будите волонтери у хоспис дневном центру!
Онлине обука за волонтере биће организована путем Zoom апликације, у понедељак, 25. и уторак, 26. октобра 2021. године у периоду од 17 до 20 часова.

Рок за пријаву 22. октобар 2021. године до 12 часова.

Чекамо вас!

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину “BELhospice” је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можете се информисати путем сајта www.belhospice.org
Више о волонтерском програму на: http://www.belhospice.org/volonteri/
Заинтересовани кандидати могу послати CV на мејл адресу: katarina.sivcevic@belhospice.org
За више информација контак телефон: 063/ 8579-821

Волонтерска обука се организује у оквиру Пројеката ‚‚Палијативно збрињавање – моја брига, моје право” који заједнички спроводе чланови Иницијативе младих за људска права (YIHR), BELhospice (Србија), Sue Ryder Care (Албанија) и Грађанска алијанса (Црна Гора) уз подршку Балканске мреже за развој цивилног друштва Скопље (BCSDN Скопље), а уз финансијску подршку Шведске агенције за међународни развој и сарадњу (SIDA).

Позив за волонтере

Related Posts