Вести

Одржан Дан отворених врата  Факултета политичких наука

Професори, доценти, асистенти и студенти Факултета политичких наука дочекали су матуранткиње и матуранте на Дану отворених врата Факултета политичких наука.

Будућим бруцошима обратили су се продеканка за основне студије Факултета проф. др Наталија Перишић, проф. др Бојан Вранић у име Политиколошког одељења, асистент др Марко Ковачевић у име Одељења за међународне студије, доц. др Марко Недељковић и асистент МА Марко Вујић у име Новинарско-комуниколошког одељења и доц. др Анита Бургунд Исаков у име Одељења за социјалну политику и социјални рад.

У име Студентског парламента ФПН-а матурантима се обратио председник Парламента Мирослав Дешић.

Матуранти су имали прилику да чују више о студијама на Факултету, о значају политиколошких студија за разумевање историјских, али и савремених друштвених процеса, о могућностима након завршених студија, условима уписа, o мобилности студената ФПН-а, ваннаставним активностима и студентском животу.

Након дискусије, матуранти су обишли слушаонице, библиотеку, читаоницу, летњи амфитеатар, центре на факултету и Центар за медије и медијска истраживања где су их сачекали представници студентских редакција.

 

Related Posts