Вести

Продужен конкурс за објављивање у VII броју стручног часописа ПОЛИТЕУМА

ОБАВЕШТЕЊЕ
o продужењу конкурса за објављивање радова у седмом броју стручног часописа
студената друштвено-хуманистичких наука и уметности
ПОЛИТЕУМА

Студентска организација Српски политички форум позива све заинтересоване студенте да пошаљу своје радове за седми број стручног часописа студената друштвено- хуманистичких наука и уметности Политеума. У овом часопису се објављују студентски ауторски радови из свих дисциплина друштвено-хуманистичких наука и из теорије уметности, што значи да своје радове могу послати студенти основних и мастер студија из Републике Србије и региона, чије студије се убрајају у наведене категорије.

Конкурс је продужен због великог интересовања студената и биће отворен до 15. априла 2021. године. Аутор ће одмах након слања рада бити обавештен о његовом приспећу. Радове слати на електронску адресу redakcija.spf@gmail.com, у Word документу.

Да би рад био примљен и послат рецензентима на разматрање, мора да испуни критеријуме наведене у

Упутству за ауторе

и да користи Правила навођења извора према АПА стилу (погледајте крај објаве или сајт, веома је важно детаљно прочитати и испунити упутства у супротном рад неће бити објављен).

Рад који испуни наведене критеријуме биће послат на независну рецензију и лектуру. Постоји могућност да рецензент прихвати објављивање рада само уз одређене препоруке измена или допуна које предочи у свом извештају. У том случају, рад ће бити објављен само ако аутор испоштује све препоруке рецензента (аутора ће о томе обавестити Редакција). Идентитет рецензената је непознат ауторима, а идентитет аутора је непознат рецензентима; тиме се омогућава непристрасност у оцењивању.

Седми број часописа излази током летњег семестра 2022. године. За све додатне информације можете се обратити Редакцији Српског политичког форума на електронску адресу: redakcija.spf@gmail.com.

Пратите информације и на нашим друштвеним мрежама инстаграм (@spf_fpn), фејсбук (@spffpn) и путем сајта www.casopispoliteuma.wordpress.com.

Наталија Пауновић

Главни и одговорни уредник

 

Related Posts