Вести

,

К1 телевизија тражи новинара/менаџера друштвених мрежа

Желиш да се бавиш новинарством, али волиш и дигитал? Занимају те традиционални медији, али и то како да информације пласираш што широј публици на друштвеним мрежама? Волиш телевизију, али и писање? Онда прочитај наш оглас и пријави се за посао!

К1 телевизија тражи новинара/менаџера друштвених мрежа

Опис посла: Праћење информативних и забавних емисија на телевизији К1, писање новинарских текстова и пласирање сторија и објава на друштвеним мрежама и на порталу. Радно време: пет дана недељно (викендом и три дана у недељи, с тим да се викендом може радити од куће), осам сати дневно.

Тражимо:
Студента треће или завршне године новинарско-комуниколошког смера

Идеално би било да:

  • већ имаш радног искуства у новинарству
  • умеш да препознаш вест у мору информација, имаш брзину и одлично се служиш друштвеним мрежама (Facebook, Instagram, YouTube)
  • добро познајеш правопис српског језика и јежиш се од словних грешака
  • сналазиш се на WordPress сајтовима
  • желиш да радиш у вредном, ведром и предузимљивом тиму који стално расте
  • знаш да је рецепт за успех: тимски рад, добра комуникација са колегама, поштовање рокова и осмех на лицу

Нудимо:

  • запослење на неодређено време
  • менторство и радно искуство на телевизији која расте и развија се
  • блиску сарадњу са најбољим и најпознатијим уредницима, водитељима, ТВ лицима и ПР експертима у земљи
  • рад у креативном, одговорном и професионалном окружењу

Биографију и кратко али оригинално мотивационо писмо зашто си баш ти наш нови колега пошаљи на мејл: minacordmedia@gmail.com до 6. маја у 12 сати.

Контактираћемо само кандидате који уђу у ужи избор. У финалном кругу те очекује тестирање новинарских вештина.

О ПОСЛОДАВЦУ

К1 је комерцијална кабловска телевизија са седиштем у Београду која је за свега две године постала једна од десет најгледанијих у Србији. У Србији је доступна путем дигиталних платформи Ирис (мтс), Супернова и Орион, док се у Црној Гори и Босни и Херцеговини може гледати путем дигиталне платформе м:сат ТВ. Програм телевизије К1 доступан је и путем бесплатне ТелеБокс апликације за iOS и андроид, и смарт телевизоре. Телевизија К1 може се похвалити чињеницом да чак 90 одсто садржаја производи сама по светским стандардима, док програм који није у нашој продукцији обухвата најгледаније домаће и иностране филмове и ТВ серије. Заштитна лица телевизије К1 су познати и признати новинари, уредници и водитељи: Јована Јоксимовић, Мања Грчић, Ивон Јафали, Бошко Јаковљевић, Александра Јефтановић, Иван Станковић, Милан Калинић и многи други.

Related Posts