Вести

Позив за учествовање „Симулација предизборне председничке кампање у Француској“

Студентске организације Српски политички форум, Студентска унија и Унија студената социјалног рада позивају све заинтересоване студенте да учествују у догађају „Симулација предизборне председничке кампање у Француској“ који ће се одржати 22. маја од 13 часова.

Овај догађај представља симулацију организовања председничких избора и припреме за дебату. Студенти друштвених наука, поготово политичких, имаће прилику да се опробају у улози аналитичара, ПР-а, говорника и дебатера тако што ће на основу своје креативности, знања и искуства покушати што боље да презентује идеју потенцијалне кампање за кандидата ког одаберу.

Студенти ће бити подељени у више тимова, на угледу појединих партија у Француској и на основу тога направити идеју и предлог изборне кампање за датог кандидата из одређене партије, а потом ће кандидати, изабрани од стране тима, бити у улози председника, који има задатак да изнесе кључне делове кампање и да уђе у дебату са конкурентним колегама.

Предизборну кампању и дебату студенти представљају пред стручним жиријем сачињеног од 3 члана, који ће на крају донети одлуку о победничком тиму.

Пријаве трају до 15. маја путем следећег линка: https://forms.gle/gwMhnWqBDL7jPncK6

Сви учесници ће добити сертификате, а за најбоље ће бити обезбеђене посебне награде!

Непосредно пре одржавања симулације предизборне кампање и дебате биће организован састанак за учеснике, на ком ће им детаљно бити преточена идеја симулације, а такође ће имати простора и за додатна питања.

Related Posts