Вести

,

Отворен конкурс за једногодишњи образовни програм „Студије будућности“

Београдска отворена школа расписује конкурс за упис јубиларне, 30. генерације образовног програма Студије будућности. Ако студираш на неком од београдских универзитета, имаш до 27 година и желиш да се лично и професионално развијаш, ово је програм за тебе!

БОШ својим студентима пружа:

  • Предавања и радионице;
  • Програм стажирања;
  • Alumni2Students програм менторства;
  • Подршку у изради завршног пројекта.

Сваки студент добија свог ментора који ће му помоћи у каријерном и личном развоју и бити прва веза са пословном заједницом, као и шансу за прво радно искуство у некој од партнерских организација, компанија и институција. Такође, кроз израду завршног пројекта, студенти стичу прве референце објављивањем студије случаја, академског рада или предлога практичне политике.

Кроз ове активности, млади пролазе са колегама са различитих факултета, стичу вредна познанства, развијају критичко мишљење и имају прилику да путују и учествују у панел дискусијама, предавањима, радионицама и неформалним дружењима. Након завршетка програма, студенти постају део БОШ Алумни заједнице која броји више од 1.300 успешних појединаца.

Конкурс је отворен до петка, 8. јула до 23:59 часова, а детаљи о пријави, као и друге важне информације о програму доступне су ОВДЕ

Related Posts