Вести

,

Отворен конкурс за упис 31. генерације образовног програма Студије будућности

Београдска отворена школа расписује конкурс за упис 31. генерације образовног програма Студије будућности! Ако студираш на неком од универзитета у Србији, имаш до 27 година и желиш да се лично и професионално развијаш, ово је програм за тебе!

Студије будућности су образовни програм на ком се знање стиче и дели на јединствен начин. То је прилика за амбициозне и свестране студенте и студенткиње да развијају критичко мишљење, оригиналност и вољу за сазнањем.

БОШ својим студентима пружа:
• Предавања знања;
• Радионице вештина;
• Менторски програм;
• Психолошку подршку.

Програм Студије будућности даје ти знања из различитих сфера савременог живота, као и многе прилике у даљем професионалном усавршавању.

Кроз предавања знања на целинама Знања за будућност и Нови свет ћеш даље унапредити знања која већ имаш, али и научити нешто сасвим ново, односно стекнеш знања у областима са којима се први пут сусрећеш.

Радионице вештина су прилика да стекнеш вештине које су ти потребне у професионалном и личном развоју. Кроз радионице на целинама Вештине будућности и Управљање каријером и радне праксе ћеш стећи бројне корисне и потребне вештине: од вештине јавног наступа до свих других вештина које су ти потребне да би закорачио/ла из света образовања у свет рада. Београдска отворена школа нуди помоћ и подршку при проналажењу радне праксе за све студенткиње и студенте који то желе.

Менторски програм је јединствена прилика да учиш од најбољих. Кроз менторски програм ћеш имати прилику да сарађујеш са истакнутим појединцима који имају изузетно успешне каријере у најразличитијим областима. У зависности од твојих циљева и преференција, добићеш ментора/менторку који ти може помоћи да баш те циљеве и оствариш.

Психолошка подршка: твоја прилика да сазнаш више о себи, другима и свету око себе. Кроз радионице психолошке подршке ћеш имати могућност да научиш како да се носиш са успехом и неуспехом, како да препознаш емоције код себе и других, како да реагујеш у различитим ситуацијама и још много тога.

Слободне активности су заједничка дружења, изласци, посете биоскопу и позоришту, излети, Зимска школа тимског рада и све друге слободне активности где ћеш имати прилику да боље упознаш колеге и колегинице из групе, те да постанете један тим.

Програм је намењен онима који ће у октобру 2023. године имати до 27 година и бити студенти/киње треће или завршне године, апсолвенти/киње или студенти/киње мастер студија на неком од универзитета у Србији.

Избор студената за Студије будућности одвија се у три фазе:
• Пријављивање кандидата,
• Тестирање,
• Интервју и коначан избор.

Програм траје од октобра 2023. до маја 2024. године.

Конкурс је отворен до 30. јуна до 23:59 часова.

Све информације о начину пријављивања можете пронаћи овде.

Студије будућности – твој следећи корак!

Related Posts