Вести

Посета подсекретарке УН-a и извршне директорке УНЕП-а Њ.Е. госпође Ингер Андерсен Факултету политичких наука

Поштоване колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо да ће гошћа Факултета политичких наука Универзитета у Београду бити подсекретарка Уједињених нација и извршна директорка Програма УН за животну средину (УНЕП), Њ.Е. госпођа Ингер Андерсен.

Догађај ће се одржати у петак, 2. јуна 2023. године, са почетком у 13.30 часова у слушаоници 1 на Факултету политичких наука, Универзитета у Београду.

Њ.Е. госпођа Андерсен ће приликом своје званичне посете Београду имати прилику да се сусретне са студентима релевантних департмана Универзитета у Београду, Нишу и Новом Саду, како би представила јединствену улогу коју УНЕП има у систему УН, као и решавању изазова у областима климатских промена, губитка биолошке разноврсности и загађења.

Њ.Е. госпођи Андерсен ће се придружити и руководилац кадровске службе УНЕП-а, господин Карлос Бараган, који ће представити организационе и професионалне капацитете УНЕП-а и могућности за ангажовање младих професионалаца у области заштите животне средине.

Ово је јединствена прилика током које ће учесници имати могућност да поставе питања и дају коментар на излагање еминентних гостију.

Related Posts