Вести

Упутство за потребну документацију и термини за упис стручне праксе на мастер студијама (осим програма социјалне политике и социјалног рада) у јунском испитном року

Поштоване колегинице и колеге,

Термини у јунском испитном року за уписивање положене стручне праксе су:

  • 13. јун (уторак) у 15 часова
  • 15. јун (четвртак) у 15 часова

Студенткиње и студенти мастер студија који желе да им стручна пракса буде уписана као положена у јунском испитном року треба да ураде следеће:

1. Пријаве путем Е-студента „Стручну праксу“ за полагање
2. Обезбеде потписану Сагласност руководиоца мастер програма да им се запослење призна као одрађена стручна пракса у случају да су кандидати већ запослени или у случају да су самостално пронашли стручну праксу треба да обезбеде Сагласност руководиоца мастер програма да у наведеној институцији обаве Стручну праксу
3. Обезбеде Потврду о запослењу/Потврду о обављеној стручној пракси

На уписивање стручне праксе у индекс, која је у јунском року заказана за 13. и 15. јун у 15 часова, студенткиње и студенти мастер студија који су прибавили наведену Сагласност и Потврду доносе:

1. Сагласност руководиоца мастера да им се запослење призна као одрађена стручна пракса, Потврду о запослењу и Индекс на увид (за кандидате који су запослени)

или

2. Сагласност руководиоца мастера да се стручна пракса одради у наведеној институцији и уколико је стручна пракса већ завршена Потврду о завршеној стручној пракси (за кандидате који нису запослени)

Напомена:

Поступак уписивања положене стручне праксе у индекс вршиће се у сваком испитном року у 2 термина. Напомињемо да пријаву Стручне праксе преко Е-студента вршите у оном испитном року у коме сте комплетирали или ћете до наведених термина комплетирати документацију која вам је потребна.

За све додатне информације можете се обратити на мејл praksamasterfpn@gmail.com.

Неопходна документа налазе се на: https://we.tl/t-shCvaRuWMX (линк траје до 7. јуна).

Related Posts