Вести

Прелиминарне ранг листе за упис на основне академске студије

Молимо све кандидате да пажљиво погледају прелиминарне ранг листе и да уложе жалбу уколико има потребе.

Примедбе на прелиминарне ранг листе подносе се у четвртак, 29. јуна 2023. од 10 до 11.30 часова.

Сваки кандидат који буде желео да добије увид у свој тест попуниће образац који ће добити на шалтеру Службе за наставу и студентска питања (приземље, канц. бр. 4).

Потом ће сачекати у слушаоници 5 док не буде позван у слушаоницу 6 у којој ће заседати Комисија за примедбе на прелиминарне ранг листе.

Кандидати који желе да добију увид у свој тест морају доћи лично

Коначне ранг листе уз детаљне инструкције за упис биће објављене у петак, 30. јуна 2023. године.

 ВАЖНА НАПОМЕНА: С обзиром на број кандидата који је полагао пријемни на више од једног смера, те сасвим извесних последичних промена са аспекта буџетских места и тзв. „померања црте“ снажно препоручујемо свима да поштују распоред уписа, а нарочито да присуствују прозивкама у терминима који ће бити објављени на сајту Факултета у складу са упутством о томе ко треба и када да дође на прозивку.

У четвртак, 6. јула 2023. године после 16 часова биће утврђена попуњеност квота по смеровима и објављена информација о томе на сајту Факултета. Уколико квоте не буду попуњене, биће саопштен број преосталих слободних места. У том случају у петак 7. јула 2023. године постојаће могућност уписа на преостала слободна места и оних кандидата који су полагали пријемни испит на неком другом смеру.

Додатно, у складу са законском регулативом, могуће је да након уписа прве године и остваривања 60 ЕСПБ, а по подношењу молбе, кандидати упишу други смер на Факултету без полагања пријемног испита. За додатне информације можете се обратити на телефон 011/3092 875 или путем имејла: ivana.sunderic@fpn.bg.ac.rs

Молимо кандидате да прате сајт ФПН-а у сврху добијања ажурних информација.

Декан, проф. др Драган Р. Симић

Продеканка за студије првог степена, проф. др Наталија Перишић

ПРЕЛИМИНАРНЕ РАНГ ЛИСТЕ

ОАС Политикологија и Међународне студије_листа за прозивку

ОАС Новинарство_прелиминарна ранг листа

OАС Соц политика и соц рад_прелиминарна ранг листа

Кандидати ромске националности_прелиминарна ранг листа

Кандидати са хендикепом_прелиминарна ранг листа

 

Related Posts