Вести

Професорка Невенка Жегарац и асистенткиња Виолета Марковић учеснице конференције Европски форум подршке породици у Мадриду

Завршна конференција COST Akcije CA18123 Европски форум подршке породици (European Forum on Family Support EurofamNet), на којој су присуствовале проф. др Невенка Жегарац и асистенткиња МА Виолета Марковић са Факултета политичких наука, одржана је у Мадриду 4. и 5. јула. Догађај је симболично организован на Светски дан породице у сарадњи са Министарством социјалних права Шпаније и Шпанском федерацијом општина и провинција.

Током догађаја представљена су главна достигнућа пројекта, као и могућности за наставак сарадње и одрживе будућности ове мреже. Догађај је имао за циљ промовисање резултата EurofamNet-а на нивоу политика, пракси и истраживања како би се отворио разговор о одрживости мреже на европском нивоу.

Током догађаја проф. др Невенка Жегарац, која је водила једну од радних група у вези са развојем вештина за професионалце у области подршке породици, представила је резултате рада ове радне групе.


Related Posts