Вести

,

Велико каријерно ћаскање – информишите се на време и детаљно о каријерним опцијама

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте да се пријаве за програм „Велико каријерно ћаскање“.

„Велико каријерно ћаскање“ биће прилика за умрежавање са запосленима у компанијама DELHAIZE SERBIA“, „МЛЕКАРА ШАБАЦ“,  ”YETTEL“ и Адвокатској канцеларији „КАRANOVIĆ & PARTNERS.

Студенти ће имати прилике да у неформалној, опуштеној атмосфери, уз кафу и чај поразговарају са представницима компанија из различитих сектора. Са студентима ће разговарати менаџери и запослени у сектору људских ресурса, али и колеге из производње, логистике, операција и ланца снабдевања, ИКТ, одржавања и енергетике, као и адвокати и приправници из адвокатске канцеларије.

Биће то јединствена прилика за студенте да сазнају како су искусније колеге и колегинице градиле своју каријеру, са којим изазовима су се сусретали, које вештине су им биле од користи, како је изгледао процес селекције, како изгледа типичан радни дан, како је организована пракса, које су улазне позиције итд.

Догађај ће се реализовати у среду, 25. октобра 2023, у периоду од 14 до 16:30 часова.

Пријављивање је обавезно због ограниченог броја присутних, а предност ће имати студенти завршних година основних и Мастер студија који желе да истраже могућности за праксу, запослење и развој каријере у овим компанијама или адвокатској канцеларији.

Заинтересовани се могу пријавити попуњавањем формулара за пријаву на сајту http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ до недеље, 22.октобра у поноћ.

Програм „Велико каријерно ћаскање“ партнерски реализују Центар за развој каријере Универзитета у Београду и Београдска канцеларија компаније “Stanton Chase International“, уз подршку хотела “Falkensteiner“. Програм се реализује у години када “Stanton Chase International“ обележава јубиларну десету годину доделе награда “Talent Management Award“, награде која се додељује компанијама за најуспешније програме привлачења и управљања талентима. Компаније – добитнице признања су одабране да учествују у програму „Велико каријерно ћаскање“ и представе се студентима Универзитета у Београду. Програм обухвата 4 сусрета награђених компанија из различитих индустрија и студената. Прво „Велико каријерно ћаскање“ реализовано је 15. марта 2023. и превазишло је очекивања свих учесника.

Детаљније информације о реализованом догађају можете погледати ОВДЕ.

Related Posts