Вести

Позив на тренинг за вршњачке едукаторе/ке на тему трговине људима

Невладина организација ASTRA – Акција против трговине људима организује тренинг за заинтересоване кандидате/киње у циљу упознавања са проблемом трговине људима, али и начинима превенције и заштите. Након похађаног тренинга 6 полазника/полазница имаће прилику да продуби стечено знање и припреми се за извођење вршњачких радионица у основним и средњим школама у Београду и другим градовима у Србији.

Трајање тренинга: 2 дана, од 9 до 17 часова.

Планирано време одржавања тренинга: друга половина јануара 2024.

Услови за пријаву: Уколико имаш од 18 до 22 године, ученик/ца си средње школе, студент/киња си и занимају те људска права, родна равноправност, тема трговине људима, како се заштити од трговине људима, а немаш трему од јавног наступа и желиш вршњацима да пренесеш стечено знање, пријави се на бесплатан тренинг за вршњачке едукаторе/ке. Сви трошкови учешћа су обезбеђени, укључујући исхрану, превоз и смештај за оне који нису из Београда.

Претходно искуство: пожељно, али није неопходно.

Место одржавања тренинга: Београд.

Начин пријављивања: Свој CV и мотивационо писмо пошаљите на мејладресу: astra@astra.rs, назначити за вршњачке едукаторе/ке. За додатне информације позовите 0117850001 сваког радног дана од 9 до 17 часова или пишите на мејл: astra@astra.rs

Уколико будемо примили велики број пријава можете бити контактирани за кратки онлајн интервјуи у циљу квалитетније селекције кандидата.

Рок за пријављивање: 17. новембар 2023. године. Сви пријављени кандидати биће обавештени о исходу селекције најкасније до 15. 12. 2023. године.

Придружите нам се у борби против трговине људима!

Позив

Related Posts