Вести

Хуманитарна акција „Солидарност на делу“

Драге колегинице и колеге,

Унија студената социјалног рада позива вас да подржите хуманитарну акцију ,,Солидарност на делу“, коју организује у сарадњи са студентима Факултета политичких наука Универзитета у Београду и иницијаторком акције, доц. др Сузаном Михајловић.

Средства прикупљена током акције биће уручена 20. децембра 2023. године, на Међународни дан људске солидарности, Сигурној кући Београд.

Акцију можете подржати својим укључивањем на различите догађаје које ће организатори реализовати у наредном периоду.

Планиране су следеће активности:

  • Хуманитарни базар биће организован 23. новембра 2023. године, од 14 до 17 часова у Кнез Михаиловој улици. Базар можете подржати двоструко: донацијом ствари (одеће, обуће, књига и сл.) и/или куповином ствари. Ствари можете донирати на Факултету до 22. новембра 2023. године, при чему је потребно да најавите долазак на број телефона: 062/77-07-33. На базару имаћете прилику да купите дониране ствари и на тај начин допринесете прикупљању средстава за Сигурну кућу Београд;
  • Изложба ликовних радова биће реализована у периоду од 29. новембра до 1. децембра 2023. године, од 11 до 14 часова у просторијама Факултета. Куповином улазнице за изложбу на самом догађају можете допринети акцији, а такође и учешћем на лицитацији уметничких радова последњег дана изложбе.
  • Филмско вече одржаће се 13. децембра 2023. године од 18 до 20 часова у просторијама Факултета. Цену карте за филмску пројекцију одређују гошће, односно гости.
  • На пуб квиз можете доћи 14. децембра 2023. године у 18 часова у кафић “CK“, у Улици Јове Илића 152. За учешће у квизу можете се пријавити на број телефона: 062/77-07-33. Котизација за учешће у квизу се плаћа 300 динара на самом догађају.

Пратите инстаграм налог @ussrfpn за више информација!

Придружите се акцији, солидарно до социјално праведнијег друштва!

 

Related Posts