Вести

Обновљен Споразум о сарадњи између Факултета политичких наука и Телевизије Партизан

Обнављањем Споразума о сарадњи између Факултета политичких наука и Телевизије Партизан, наставља се успешна сарадња пету школску годину заредом. 

Свечаном потписивању присуствовали су руководилац Центра за каријерни развој Факултета политичких наука Пајазит Помак и директор Кошаркашког клуба Партизан Дуле Каравесовић. 

Током претходних година успешне сарадње, преко 20 студената новинарства и осталих смерова Факултета стекло је практична знања у области спортског новинарства, превасходно кроз учешће у осмишљавању и реализацији свакодневног телевизијског програма, коментарисање утакмица у директном преносу, припремање репортажа са различитих спортских догађаја и рад на терену. Шесторо наших бивших и тренутких студената, који су били део стручне праксе на ТВ Партизан, данас су запослени у спортским редакцијама различитих домаћих медија, у чему су им од помоћи била, како теоријска знања стечена на Факултету, тако и практична стечена током стручне праксе.

Наставак сарадње договорен је управо са циљем стварања предуслова за наставак каријерног усавршавања наших студената. Током децембра, у договору са Центром за каријерни развој Факултета политичких наука, ТВ Партизан ће организовати конкурс за пријем нових студената практиканата. Детаљи конкурса, процедура пријаве и рокови биће благовремено објављени на сајту Факултета.  

 

 

Related Posts