Вести

,

KOНКУРС ЗА ТРЕЋУ ГЕНЕРАЦИЈУ ПОЛАЗНИКА ДИГИТАЛ МЕДИА КАМПУСА

Драге колегинице и колеге,

У сарадњи са нашим парнтерима из Ringier Axel Springer позивамо Вас да се пријавите за трећу генерацију обуке за дигитално новинарство и рад у дигиталним медијима.

Дигитал Медиа Кампус је програм интензивне обуке младих које припрема за онлајн новинарство и рад у дигиталним медијима. Предавања држе реномирани и искусни домаћи и страни предавачи из Србије и Рингиер групе.

Полазници програма пролазе кроз све сегменте важне за модерно дигитално новинарство, укључујући писање и истраживање за онлајн, мултимедију, фото и видео садржаје на вебу, друштвене мреже, аналитику и алате за праћење дигиталних садржаја на свим платформама, понашање публике, етика у медијима, ауторска права, рад у редакцији и на терену…Поред предавања поједини студенти имаће и активну праксу која обухвата рад у редакцији на дигиталним платформама.

Када почиње Дигитал Медиа Кампус ?

Дигитал Медиа Кампус одржаваће се сваког петка у Београду, у седишту редакције Блиц на доњем Дорћолу, у улици Жоржа Клемансоа 19.
Обука почиње у новембру након формирања групе.

Ко може да се пријави ?

Право пријаве имају студенти 4.године новинарства, апсолвенти и студенти мастер студија Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

Како се пријавити ?

Сви заинтересовани студенти треба да пошаљу свој ЦВ и мотивационо писмо до 1.новембра на мејл : dmc@ringieraxelspringer.rs

Студенти који уђу у ужи круг биће позвани на разговор.

DMC III generacija poziv za prijavu FPN -1

Related Posts