Вести

,

Отворен програм Стенфорд универзитета и Факултета политичких наука Leadership Academy for Development: The Role of Public Policy in Private Sector Development

На Факултету политичких наука је у понедељак, 25.06.2018. године, отворен програм Leadership Academy for Development: The Role of Public Policy in Private Sector Development. Организатори Академије су Центар за демократију, развој и владавину права Стенфорд универзитета (САД), Факултет политичких наука Универзитета у Београду и Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе, уз подршку Балканског фонда за демократију.

На отврању Академије присутнима су се обратили проф. др Дарко Надић, као представник Управе Факултета политичких наука, те предавачи на Академији проф. Мајкл Бенон (Michael Bennon) и проф. др Франсис Фукујама (Francis Fukuyama) који је том приликом одржао уводно предавање на тему Public Problem-Solving and Stakeholder Analysis.

Интензивну обуку на овом програму који ће трајати од 25. до 29.06.2018. године, намењеном првенствено представницима пословног сектора, јавне управе и локалне самоуправе, академске заједнице и цивилног друштва из региона Западног Балкана, водиће угледни професори Стенфорд универзитета Фукујама и Бенон.

 

Related Posts