Вести

, , ,

Позив за волонтере IMPACT 2019 конференција

Поштоване колегинице и колеге,

Дводневна међународна конференција посвећена јачању позитивних промена у друштву – цивилног сектора, приватних компанија и друштвених предузетника, Impact 2019 конференција, одржаће се 19. и 20. фебруара у Београду.

Ако имаш више од 18 до 25 година, живиш у Београду и одлично се служиш енглеским језиком а при томе си заинтересован/а за теме као што су социјално предузетништво, друштвени утицај и улагање, инвестиције, start-upovi и предузетништво, климатске промене, женско предузетништво, позивамо те да се прикључиш волонтерском тиму Impact 2019 конференције и у зависности од знања и искуства које поседујеш, учествујеш на на припреми и организацији конференције, комуникацији са учесницима, али и другим активностима које чине ову конференцију јединственим догађајем у Србији и региону.

Ако си амбициозан/а, вредни/а, жељни/а нових знања и искустава, пријави се за волонтирање попуњавањем формулара до 3. фебруара 2019. године који можеш наћи ОВДЕ

Након затварања позива, организатори Impact 2019 Конференције ће вас контактирати са даљим информацијама. Сваки волонтер/ка ће након конференције добити сертификат са потврдом о учествовању.

Позив за волонтере, Impact 2019

Related Posts