Вести

,

Постани BELhospice волонтер!

Желите да будете део јединственог тима који негује хумане вредности и умрежавање шире заједнице? Да своје слободно време посветите онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга; или учествујете у организацији хуманитарних догађаја; стекнете нова знања и пријатељства; будете иновативни и будите први волонтери у хоспис дневном центру!

Придружите се BELhospice волонтерском тиму!

Нова обука за волонтере биће организована од 04. до 07. новембра 2019. у периоду од 17-20 часова у BELhospice центру, улица Двадесетог октобра 12а, Мали Мокри Луг.

Рок за пријаву 01. новембар. Чекамо вас!

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину BELhospice је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можете се информисати путем сајта www.belhospice.org
Више о волонтерском програму на:  http://www.belhospice.org/volonteri/
За више информација о волонтерској обуци: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

Послати маил контакт и ЦВ особи:
е-маил: nevena.tomanovic@belhospice.org

Belhospice

Related Posts