Вести

,

Регионална конференција Европских студената за слободу (ESL)

Организација  Европски студенти за слободу ( European Students for Liberty) у сарадњи са Либертаријанским клубом Либек и Студентима за слободу – ФПН организује пету по реду регионалну студентску конференцију 5.новембра 2016. године на Факултету политичких наука у Београду. Ова конференција је једна од многих регионалних конференција које се одржавају у Европи ове године у оквиру ESFL мреже. Конференције у Београду су традиционално најпосећеније ESFL конференције у Европи са занимљивим међународним говорницима, као и говорницима из Србије. Ове године поново очекујемо стотине учесника из региона.

Једнодневна конференција окупиће студенте са Балкана и из целе Европе у Београду. Теме на конференцији кретаће се од политичке филозофије преко практичних политичких и економских питања, па до тема попут слободних градова и америчких председничких избора. Неки од говорника биће:

Мет Киби – оснивач Freedom Works-a

Титус Гебел – бивши извршни директор Deutsche Rochstoffa-a

Кристијан Мичел – председник Libertarian International-a

Тревор Бурес – institut CATO

Поред прилике за упознавање студената из целе Европе, на конференцији ће бити понуђен и велики број бесплатних материјала и књига.

Регистрација је бесплатна, али обавезна, а укључује присуство свим предавањима, грану и освеженје у току конференције, као и вечерњу забаву.

Можете се регистровати на следећем линку:

http://www.esflconferences.org/conference/2016-belgrade-regional-conference/#registration

Related Posts