Вести

,

Позив на прву радионицу у оквиру пројекта „Ко-креација знања и изградња експертизе за заштиту деце погођене присилним миграцијама – развој курикулума”

Поштоване колегинице и колеге,

У оквиру пројекта „Ко-креација знања изградња експертизе за заштиту деце погођене присилним миграцијама – развој курикулума”, на Факултету политичких наука ће 6. марта 2020. у 11 часова у слушаоници 9 бити одржана информативна радионица са студентима треће и четврте године.

Пројекат спроводи Центар за истраживање социјалне политике и социјалног рада у сарадњи са Центром за студије рода и политике и канцеларијом УНИЦЕФ-а у Србији, а уз подршку The United States Bureau of Population, Refugees, and Migration.

Позивамо све заинтересоване студенткиње и студенте треће и четврте године смера за социјалну политику и социјални рад а и друге студенте Факултета политичких наука, који имају посебна интересовања у области миграција и заштите деце, да се пријаве за потенцијално учешће у пилотирању предмета „Заштита деце погођене мешовитим миграцијама”, доценткињи др Анити Бургунд Исаков на мејл адресу anita.burgund@gmail.com.