Вести

Обавештење о извођењу наставе из премета ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ

Поштоване колегинице и колеге,

У настојању да Вам  у новонасталим околностима олакшам усвајање основних знања, а полазећи од карактеристика предмета Политички маркетинг и начина предавања на који сте, у овом случају, већ навикли, настава на даљину ће бити реализована постављањем одговарајућих презентација на факултетски сајт. Презентације ће, са пропратним материјалима (плакатима, спотовима, филмским записима, графиконима и сл.), пратити одговарајуће тематске јединице из уџбеника Политичко комуницирање, политичка пропаганда, политички маркетинг (одељак Политички маркетинг). Презентације ће бити постављане на сајт сукцесивно – крајем недеље за почетак следеће радне недеље – како би Вам биле доступне у терминима предвиђеним за предавање и вежбе, уторком од 14.00 до 17.00.

Сва питања у вези са наставом можете да шаљете на адресу sinisa.atlagic@fpn.bg.ac.rs. Консултације могу да се обаве и посредством скајпа у терминима који ће претходно бити прецизирани у комуникацији посредством електронске поште.

Информације у вези са полагањем предиспитних обавеза и испита биће накнадно саопштене, у складу са препорукама факултетске управе.

Од уторка, 24. марта, настава на предмету Политички маркетинг ће се изводити посредством платформе Zoom. Настава ће се изводити према уобичајеном распореду  – од 14.00 часова.  За приступање платформи користите следеће параметре:

https://zoom.us/j/4266154362

Meeting ID: 426 615 4362

                                                                                  проф. др Синиша Атлагић

Политички маркетинг – материјал за наставу на даљину се налази на адреси http://media.fpn.bg.ac.rs/politickimarketing/

 

Related Posts