Вести

Наставак извођења наставе на предмету Односи с јавношћу

Обавештавамо све студенте четврте године новинарског смера Факултета политичких наука да се настава на предмету “Односи с јавношћу” наставља по предвиђеном плану и програму и у среду, 25. марта 2020. године, у редовном термину од 14.00.

Следећа тема је “Корпоративно комуницирање”, а материјали који вас очекују у термину предавања у оквиру затворене Фацебоок групе су следећи:

  1. Наставни материјал за предавање “Корпоративно комуницирање”
  2. Видео примери за корпоративно комуницирање (ВЕЖБЕ)
  3. Одговори на сва питања пристигла до 24.03.2020. у вези са темом претходног предавања
  4. Коментари на све предложене теме ПР пројеката које су пристигле до 24.03.2020.

Уједно користимо прилику да се захвалимо свим колегиницама и колегама на ажурности, посвећености и активном раду већ од првог термина за онлајн наставу. Захваљујући томе, затворена група за овај предмет коју смо формирали (bit.ly/PR-FPN) је комплетирана јер тренутно броји 126 чланова (117 студената званично слуша предмет), а о успешном почетку онлајн наставе најбоље сведочи податак да је више од половине студената већ послало одличне предлоге за своје практичне радове на овом предмету већ током првих шест дана, тачније 61 од укупно 117 студената.

Од ове недеље наставне материјале допуњујемо и конкретним примерима који ће нам послужити за анализу, дискусију и размену идеја како бисмо додатно обогатили рад током семестра. Детаљне информације о свему налазе се у претходно споменутим наставним материјалима.

У Београду,

24.03.2020. године

проф. др Веселин Кљајић

асист. МА Марко Недељковић

 

Related Posts