Вести

Извођење наставе на предмету Социјална политика Европске уније

Поштоване колегинице и колеге,

Извођење наставе на предмету Социјална политика Европске уније биће настављено у електронском облику, сходно одлукама Владе Републике Србије и препорукама Универзитета у Београду. Предавања и вежбе биће прилагођене онлајн форми неконтактне наставе, о чему вас овом приликом обавештавамо:

  • Сваке среде у термину предавања, а најкасније у току истог дана, биће постављана презентација која се односи на наставну јединицу планирану за тај дан. Поред постављене презентације, на сајт факултета ће бити постављани и делови уџбеника у електронској форми који прате динамику предавања. Презентације и уџбеник се сматрају наставним материјалима потребним за полагање предмета Социјална политика Европске уније.
  • Вежбе ће се реализовати у групи или појединачно, у модификованом облику у односу на договорен начин рада на почетку семестра, о чему се можете информисати од предметне асистенткиње Сузане Михајловић Бабић на мејл: suzana.mihajlovic@fpn.bg.ac.rs.
  • Консултације са предметном професорком Наталијом Перишићбиће извођене путем електронске адресе: natalija.perisic@fpn.bg.ac.rs, као и у облику Skype консултација (налог: perisic@gmail.com), уз претходну најаву на наведену службену електронску адресу.

Све информације о извођењу колоквијума и испита биће у складу са одлукама Универзитета у Београду и Факултета политичких наука, о чему ћете бити благовремено обавештени.

Проф. др Наталија Перишић

Асист. МА Сузана Михајловић Бабић

Related Posts