Вести

Представљање online курса о људској безбедности

Центар за истраживање људске безбедности Факултета безбедности позива студенте да присуствују представљању оnline курса о људској безбедности, у среду 26. октобра, у 17:00 часова на Факултету безбедности (Господара Вучића, 50).

Online курс омогућава проширивање знања о концептима и политикама људске безбедности, методологијама истраживања и питањима о људској безбедности у различитим контекстима, попут родне равноправности, миграција и радног окружења. Доступан је на http://humansecuritycourse.info/

Курс је бесплатан и посебно је прилагођен студентима, али и представницима цивилног сектора, централних и локалних власти и институција, стручњацима, активистима и широј јавности. Након упознавања са садржајем, полазници полажу тест и добијају сертификат о завршеном курсу.

Online курс о људској безбедности припремила је Секонс група за развојну иницијативу у сарадњи са Центром за истраживање људске безбедности Факултета безбедности у оквиру пројекта Прекограничне мреже за мир, помирење и људску безбедност, који је подржан од стране Европске комисије.

plakat

Related Posts