Вести

, , ,

Важно обавештење поводом спречавања ширења вируса Covid-19

Због пораста броја инфицираних вирусом Covid-19 у Републици Србији, као и због одржавања пријемног испита и испитних и других обавеза на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, подсећамо вас да је примена свих прописаних мера заштите од вируса Covid-19 Кризног штаба Републике Србије, као и поштовање препорука Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” (ношење маски, дезинфекција руку, ограничен број присутних у просторији, физичка раздаљина) ОБАВЕЗНО на Факултету политичких наука Универзитета у Београду.

Сви запослени на Факултету политичких наука у обавези су да носе заштитне маске у просторијама са више људи (холови, ходници, слушаонице), дезинфикују руке при уласку, као и да поштују ограничен број присутних у свакој просторији.

Сви који долазе на Факултет политичких наука у обавези су да носе заштитну маску (холови, ходници, слушаонице), дезинфикују руке при уласку, као и да поштују ограничен број присутних у свакој просторији.

Такође, на самом улазу Факултета политичких наука, али и у свакој просторији налазе се средства за дезинфекцију руку.

Апелујемо на све оне који имају симптоме вируса Covid-19, имају симптоме сличне вирусу Covid-19, који треба да се тестирају или који су се тестирали и чекају резултате да одложе долазак на Факултет политичких наука.

Подсећамо вас да смо тим поводом отворили посебну мејл адресу covid19@fpn.bg.ac.rs како бисмо пружили неопходну помоћ у организацији испитних и других обавеза.

Управа Факултета политичких наука Универзитета у Београду