Вести

,

Стипендије за Мастер академске студије политикологије – Студије рода: сарадња са фондацијом Реконструкција Женски фонд

Реконструкција Женски фонд, прва локална женска фондација у Србији и програм Мастер академских студија политикологије – Студије рода позивају све заинтерсоване студенткиње да се пријаве за стипендију Жарана Папић у школској 2020/2021. години.

Реконструкција Женски фонд додељује бар 3 стипендије у пуном или делимичном износу за Мастер академске студије политикологије – Студије рода на Факултету политичких наука.

Апликацију за стипендију треба поднети на РЖФ формулару на српском језику, са буџетом у динарским износима. Формулар за конкурисање за програм Стипендије Жарана Папић можете да пронађете на веб страници фондације. Уз попуњени формулар, неопходно је приложити и CV.

Политика РЖФонда је да се све стипендисткиње обавежу да ће као волонтерке помоћи развоју женских иницијатива којима је њихова експертиза потребна. По завршетку програма, стипендисткиње су дужне да доставе извештај, као и свој завршни рад.

Питања и недоумице које се односе на апликацију за стипендију можете упутити на office@rwfund.org

Апликацију треба послати на е-маил адресу office@rwfund.org са назнаком Апликација за стипендију Жарана Папић.

Рок за слање пријава за стипендију Жарана Папић за Мастер академске студије политикологије – Студије рода на Факултету политичких наука је 28. септембар.

Related Posts