Вести

,

Позив за учеснике – пројекат „Креирај! Укључи! Учествуј!” (Create! Include! Participate!)

Уз поруку „Ми верујемо у бољи Балкан”, организација Balkans, let’s get up! Organisation заједно са регионалним партнерским организацијама, Психолошки центар „„Sense” и 7 Арте, позива младе са Балкана да се пријаве за учешће на пројекту „Креирај! Укључи! Учествуј!” (Create! Include! Participate!).

Уколико желиш да радиш на својој идеји, осмислиш пројекат и укључиш припаднике своје локалне заједнице, а да истовремено размењујеш знања и искуство са својим вршњацима са Балкана, онда је пројекат „Креирај! Укључи! Учествуј!” право место за тебе. Креирај Балкан по својој мери, Балкан као место на које си поносан и које волиш. Неки од главних циљева овог пројекта су активно укључивање младих, лични раст и развој појединаца као и учење кроз размену.

Од октобра до краја новембра, изабрани учесници ће у оквиру онлајн семинара, а уз помоћ различитих интерактивних онлајн оруђа, радити на својим замислима, анализирати и истраживати своје окружење, увидети и разумети проблем и на крају пронаћи одговарајуће решење. У онлајн свету, током свих семинара, учесници ће бити вођени од стране наших искусних фацилитатора.

Најбоље пројектне идеје ће бити одабране и добити менторску и финансијску помоћ.

Више о самом пројекту и условима учешћа на истом можете пронаћи на линку: https://bit.ly/32VWEpi, а уколико сте спремни да се одмах пријавите ово је линк ка пријави: https://bit.ly/2RhCBuQ. Рок за слање пријаве је 30. септембар 2020. године.

***Пројекат је подржан од стране Регионалне канцеларије за сарадњу младих (RYCO), UN Peacebuilding-a, Theodor-Heuss-Kolleg-a и MitOst организације. Пројекат ће бити реализован и уз помоћ организација Building the Balkans и Центра за социјалне иновације „Центрифуга”.

Позив за учеснике – пројекат „Креирај! Укључи! Учествуј!” (Create! Include! Participate!)

Related Posts