Вести

,

БИМУН информативни дан на Факултету политичких наука

У уторак, 07.новембра, од 14,30 до 16 часова, у Слушаоници 10. биће одржан БИМУН информативни дан. Заинтересовани студенти имаће прилику да добију ширу информацију о међународној конференцији ”Београдски међународни модел Уједињених нација – БИМУН”, на којој су претходних 14 година активно учествовали и студенти Факултета политичких наука.

Сазнајте од чланова БИМУН тима шта је Модел УН, по чему је познат БИМУН, зашто је важно за студенте да се пријаве за “БИМУН 2018”. Осим корисних информација, чланови БИМУН тима припремиће пробну симулацију Савета безбедности на актуелну тему.

Придружите се – добродошли у свет БИМУН дипломатије!

ШТА ЈЕ БИМУН?

Удружење за Уједињене нације Србије припрема 15. међународну студентску конференцију ”Београдски међународни модел Уједињених нација – БИМУН 2018” (14. до 18. март), на којој ће учествовати око 300 успешних студената из више од 30 земаља света.

На дневном реду БИМУН конференције биће актуелне светске теме о којима ће се расправљати у 6 комитета (Савет безбедности, Кризни комитет Савета безбедности, Генерална скупштина УН – ВИ комитет, Економски и социјални савет, Савет за људска права, Извршни одбор УНЕСКА).

Пројекат БИМУН има подршку Министарства спољних послова и агенција УН у Србији. Више информација о “БИМУН 2018” можете погледати на сајту: www.bimun-unaserbia.org и на званичној Фан Паге: https://tinyurl.com/BIMUN-2018-info. Апликациони формулар је доступан на линку: https://tinyurl.com/BIMUN-2018-Application-Form.

Добродошли!

Related Posts