Вести

,

Додељене награде првопласираним студентима на пријемном испиту и волонтерима Центра за каријерни развој

Студенткињама и студентима са најбољим резултатима на пријемном испиту, као и волонтерима Центра за каријерни развој Факултета политичких наука, додељени су ваучери за курс страног језика у Образовном центру „Equilibrio”. Ваучере су доделили проф. др Дарко Надић, продекан за основне студије Факултета политичких наука, Пајазит Помак, координатор Центра и Маргарета Смиљанић, студенткиња продеканка Факултета.

Првопласирани студенти са пријемног испита у школској 2018/2019. години који су уписани на терет буџета су: Влада Миленковић са ОАС политикологије, Игор Миросављевић са ОАС међународне политике, Јелена Чоловић са ОАС новинарства и Марија Стојковић са ОАС социјалне политике и социјалног рада. Ваучери су уручени и Ивани Чолић, Исидори Лукић, Марији Пушици и Ани Врачарић за волонтирање на промоцији уписа на Факултет политичких наука као и волонтирање у Центру за каријерни развој у школској 2017/18. години.

Проф. др Дарко Надић и Пајазит Помак посебно су се захвалили Образовном центру „Equilibrio” са којим Факултет већ три године успешно сарађује и који је до сада кроз овај систем наградио двадесет студенткиња и студената ваучерима за курс језика.

 


Related Posts