Вести

,

Отворене пријаве за пројекат ПЕРОМ Србије и Хрватске

Поштовани,

Позивамо студенте II, III и IV године међународног и политиколошког смера да се пријаве за учешће на пројекту ПЕРОМ Србије и Хрватске, који ће се одржати од 10. do 18. марта на Факултету политичких наука Универзитета у Београду (Јове Илића 165).

Пријава треба да садржи:

1. Мотивационо писмо (до 500 речи)

2. CV

Пријаве за пројекат слати на perom.srbija@gmail.com најкасније до 20. фебруара 2019. године.

Пројекат ПЕРОМ Србије и Хрватске окупља младе политикологе на програму обостране размене у трајањима од осам дана. Студенткиње и студенти Факултета политичких знаности Свеучилишта у Загребу боравиће у Београду од 10. до 18. марта 2019. године и у том периоду присуствоваће редовним предавањима и часовима вежби, као и специјално организованим тематским предавањима. Сврха пројекта је упознавање образовних система, начина вредновања активности и наставног плана и програма, као и целокупног факултетског живота. На крају прве фазе пројекта планирана је израда заједничког предлога продубљивања сарадње на регионалном нивоу. Друга фаза пројекта биће реализована у октобру 2019. године у Загребу.

Више информација можете пронаћи на фејсбук страници: “ПЕРОМ Србије и Хрватске”, инстаграм профилу: perom_srbije_i_hrvatske или преко мејл адресе perom.srbija@gmail.com


Related Posts