Вести

, ,

Расписан конкурс за најбољи омладински пројекат

Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија позивају младе да се пријаве на КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ НАЈБОЉЕМ ОМЛАДИНСКОМ ПРОЈЕКТУ усмереном на побољшање положаја младих на тржишту рада.

Најбољи пројекат добија 100.000 РСД за реализацију активности.
Рок за пријаву: 01.04.2019.

Сазнајте више о условима учешћа на конкурсу са ОВОГ линка и пријавите се!

Услови учешћа:

Конкурс је намењен студентским организацијама, омладинским удружењима и неформалним групама младих на територији целе Србије који желе да помогну својим вршњацима да унапреде положај на тржишту рада.

Тема конкурса је унапређење положаја младих на тржишту рада кроз активности које подстичу стицање нових знања, вештина, контаката, искуства, као и кроз све друге активности које на иновативан и квалитетан начин могу да допринесу унапређењу положаја младих на тржишту рада.

Конкурс је усмерен на локалне иницијативе и проблеме са којима се млади сусрећу у свом непосредном окружењу. Приликом разматрања предлога посебно ће се вредновати утицај који пројекат има на циљну групу младих и квалитет предложених активности. Додатно, вредноваће се иновативност предложених активности и њихова атрактивност за укључивање младих као корисника пројекта.

Сви предлози биће оцењени од стране жирија који чине представници компанија чланица Форума за одговорно пословање. Они предлози који уђу у ужи избор имаће прилике да се представе жирију на догађају половином маја 2019. године, након чега ће бити проглашен одабран пројекат за подршку. Додељена средства од 100.000 динара намењена су реализацији пројекта.

Предвиђени период за реализацију активности је мај – новембар. Све активности пројекта морају бити реализоване до краја новембра 2019. године.

Предлози се достављају електронским путем до 01. априла на адресу: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs са назнаком – Пријава на конкурс_Бољи бизнис за боље друштво.

Форум за одговорно пословање промовисаће активности победничког пројекта и редовно објављивати информације на сајту: odgovornoposlovanje.rs i društvenim mrežama. и друштвеним мрежама.

Важни рокови:

01.04. Рок за подношење предлога пројекта
15.05. Рок за објављивање одлуке о добитницима
30.11. Рок за реализацију активности на подржаном пројекту

Смернице за подношење предлога пројекта:

Предлог пројекта подноси се у слободној форми, уз обавезно навођење основних података о подносиоцу пројекта. Обавезни елементи предлога пројекта су и предлог буџета (по ставкама) и оквирни временски период за реализацију свих предвиђених активности.

Подносиоци су слободни да изаберу форму у којој желе да представе свој предлог пројекта (word, .ptt, excel,…) уз ограничење да максимална величина свих достављених фајлова не прелази 10 мб.

У предлогу пројекта потребно је да представите шта је проблем који сте уочили, како предлажете његово решавање, како ћете укључити своје вршњаке, колико њих, шта су главне активности и шта ће бити највећа корист за младе који се укључе у реализацију пројекта, те како ћете мерити и пратити ефекте вашег пројекта.

За све заинтересоване, Форум за одговорно пословање и Цоца-Цола ХБЦ Србија одржаће инфо дан у четвртак, 14. марта, у просторијама Канцеларије за младе – Гнездо, у 12 часова (Масарикова 5, шести спрат Београђанке) где се можете детаљније информисати о конкурсу и поставити сва питања. На инфо дану, присуствоваће Јована Паљић, Community Executive, Coca-Cola HBC Србија и Милица Мишковић, Program Manager, Форум за одговорно пословање.

Уколико желите да присуствујете Инфо дану, пошаљите своје име и презиме на адресу kancelarija@odgovornopolovanje.rs најкасније до 13.03. са назнаком Пријава за Инфо дан.

Видимо се!

За додатне информације и питања будите слободни да нас контактирате путем маила: kancelarija@odgovornopolovanje.rs или позивом на телефон: +381 (0)11 2659 700.

За више информација посетите www.odgovornoposlovanje.rs.

Related Posts