Вести

,

Конкурс за трећу генерацију полазника Либековог образовног програма „Увод у студије тоталитаризма”

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо Вам позив на конкурс за Либеков образовни програм „Увод у студије тоталитаризма”.

***

Са великим задовољством представљамо вам конкурс за наш образовни програм „Увод у студије тоталитаризма” који ће се одвијати у периоду од априла до јуна 2019. године. Програм је намењен свим заинтересованим појединцима који су спремни да стекну или унапреде своја знања из области студија тоталитаризма. Пријавите се да будете у трећој генерацији учесника на овом напредном програму и да постанете део Либекове алумни заједнице.

Истакнути стучњаци увешће вас у свет из кога настају предуслови за рађање тоталитарних покрета. Разговараћемо о њиховим начинима доласка на власт, механизмима одржавања моћи, као и о њиховој разградњи и наслеђу.

Посебан сегмент подразумеваће и психологија ауторитарне личности, али и положај појединца у тоталитарним режимима. Поред осталог, обрађиваћемо и сложене односе између тоталитаризма и економије, науке, технологије, културе, уметности и религије. Размотрићемо и савремене околности које могу бити у вези са будућношћу тоталитаризма.

ВЕК ТЕРОРА У БЕОГРАДУ

Осим предавања истакнутих предавача и допунских креативних садржаја, имаћете током програма и јединствену прилику да уз стручно вођење учествујете у интерактивном обиласку Век терора у Београду обилазећи локације релевантне за програм који похађате.

УСЛОВИ

Право пријављивања на конкурс имају сви заинтересовани појединци без обзира на године или образовни профил.

Конкурс траје до 31. марта 2019. године.

Износ месечне котизације за програм уплаћује се на крају сваког месеца и износи 3000 динара. Укупно постоје три котизације у овом износу од априла до јуна. Либек обезбеђује стипендије за двоје кандидата по завршетку процеса селекције.

Програм почиње 3. априла, одвијаће се сваке недеље од априла до јуна и то средом у поподневним терминима.

Учесници који успешно заврше програм добијају сертификат о похађању програма Увод у студије тоталитаризма уз могућност добијања и личних препорука од стране наших стручњака.

Више информација можете пронаћи на следећем сајту: http://ust.libek.org.rs/

Related Posts