Вести

12. Међународни фестивал документарног филма BELDOCS

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо вам позив организатора филмског фестивала Beldocs. Овогодишњи Међународни фестивал документарног филма Beldocs одржаће се од 8. до 15. маја, а домаћој публици представиће чак 120 филмова у 17 програма, у 12 биоскопских сала са више од 100 гостију и богатим програмом намењеним филмским професионалцима.

Међу њима, наћи ће се и многи наслови који се баве темама као што су политичке идеологије, друштвене промене, социјална и судска правда, људска права, ауторитарни режими и међународни односи.

На следећем линку можете погледати целокупну селекцију по категоријама:

https://beldocs.rs/kategorije/

 

Такође, савет Међународног фестивала документарног филма Белдоцс одлучио је да за студенте Универзитета одобри и подели 200 студентских акредитација по цени од 500 динара на име трошкова штампе. Студентска акредитација омогућава гратис праћење програма фестивала у свим салама и у свим терминима. Да би добио студентску акредитацију, студент мора да донесе индекс на увид, као и да организатору фестивала достави валидну мејл адресу.

Студентске акредитације издају се сваког радног дана у просторијама Beldocs-а у Нушићевој улици број 6, на четвртом спрату, од 10 до 16 часова.

Издвајамо за студенткиње и студенте Факултета политичких наука:

 

Видимо се!

Related Posts