Вести

,

Позив на трибину „Амерички председнички избори после супер уторка: ко може да победи Доналда Трампа?”

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо вас на трећу по реду трибину на тему председничких избора у САД под називом „Амерички председнички избори после супер уторка: ко може да победи Доналда Трампа?”, која ће се одржати у среду, 4. марта 2020. године са почетком у 18 часова у Малој сали Задужбине Илије М. Коларца (Студентски трг 5).

Говорници на трибини биће:

  • Проф. др Драган Р. Симић, декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду
  • Проф. др Иван Вујачић, Економски факултет Универзитета у Београду; председник Форума за међународне односе Европског покрета у Србији
  • Асистент МА Стеван Недељковић, Факултет политичких наука Универзитета у Београду
  • мр Драган Живојиновић, Центар за студије САД Факултета политичких наука Универзитета у Београду

Трибину организују Центар за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду и Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе.

Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе од 2012. године темељно прати и анализира америчке изборе и труди се да информише српску и регионалну јавност о овом политичком феномену.

Поводом овогодишњих избора у САД, Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе, уз подршку амбасаде Сједињених Америчких Држава покренуо је портал Амерички избори како би се кроз правовремено и објективно извештавање пратили и боље разумели избори у САД.

Related Posts