Вести

,

Придружите се BELhospice волонтерском тиму

Желите да будете део јединственог тима који негује хумане вредности и умрежавање шире заједнице? Да своје слободно време посветите онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга; или учествујете у организацији хуманитарних догађаја; стекнете нова знања и пријатељства; будете иновативни и будите волонтери у хоспис дневном центру!

Онлајн обука за волонтере биће организована путем ZOOM платформе, од 25. до 28. маја 2020. године у периоду од 17 до 20 часова.

Рок за пријаву 19. мај 2020 године.

Чекамо вас!

Обука се одржава уз подршку „Другог пројеката развоја здравства Србије” Министарства здравља.

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину „BELhospice“ је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospicе центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можете се информисати путем сајта www.belhospice.org.

Више о волонтерском програму на:http://www.belhospice/volonteri/

За више информација о волонтерској обуци: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

 

Позив за волонтере – мај 2020.

Related Posts