Вести

Нови број часописа „Политеума”

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо вам обавештење о новом броју часописа „Политеума” студентске организације Српски политички форум, чије је издавање омогућила фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић”.

***

Српски политички форум вас са радошћу обавештава да је трећи број стручног часописа студената друштвено-хуманистичких наука и уметности ПОЛИТЕУМА изашао из штампе. Задовољни смо што, упркос ванредном стању и епидемији вируса Ковид-19, није угрожена учесталост излажења. Стога, изражавамо најдубљу захвалност фондацији Заједно за младе (покровитељу пројекта), гостујућем уреднику проф. др Драгану Ђукановићу, као и рецензентима и сарадницима који су нам помогли да овај број часописа угледа светлост дана.

Свој бесплатни примерак часописа можете добити на један од следећих начина:

  • слањем мејла на електронску адресу Редакције: redakcija.spf@gmail.com;
  • слањем поруке на Фејсбук или Инстаграм страници Српског политичког форума.
  • јављањем неком од чланова Српског политичког форума приватним путем.

Приликом преузимања свог примерка часописа можете да оставите добровољни новчани прилог за најугроженије српске породице на Косову и Метохији, сходно својим могућностима, чиме доприносите хуманитарној акцији Осмех за Космет.

Ускоро ће бити отворен конкурс за објављивање радова у четвртом броју часописа. Текст конкурса ће бити објављен на сајту Факултета политичких наука, као и сајту и друштвеним мрежама Српског политичког форума.

Милан Веселица
Главни и одговорни уредник

Обавештење


Related Posts