Вести

,

Процедура за укључивања талентованих младих истраживача – студената докторских академских студија у научноистраживачки рад Универзитета у Београду – Факултета политичких наука

Сви студенти докторских академских студија Универзитета у Београду – Факултета политичких наука који испуњавају услове по Петом позиву талентованим младим истраживачима – студентима докторских академских студија за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим НИО морају доставити следећу документацију на разматрање:

  • уверење о положеним испитима на основним и мастер академским студијама, са просечном оценом на студијама за сваки степен;
  • уверење о упису прве године први пут на докторске академских студија за школску 2023/2024. годину;
  • биографију са библиографијом (до 2 А4 стране);
  • предлог истраживања докторске дисертације састављен у складу са упутством

Целокупну документацију (састављену у један .pdf документ) треба доставити најкасније до петка, 22. марта у 17.00 на мејл адресу Продекана за научноистраживачку делатност (nemanja.dzuverovic@fpn.bg.ac.rs).

Комисија за оцену пристиглих пријава ће направити ранг листу до уторка, 26. марта у 17.00. Докторанди који буду добили позитивну оцену добиће од Факултета документацију неопходну за конкурисање на позиву Министарства.

Конкурс

Упутство за предлог истраживања

 

Related Posts