Вести

,

Отворен конкурс за Увод у студије тоталитаризма 4

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да је отворен конкурс за упис четврте генерације полазника Либековог образовног програма Увод у студије тоталитаризма.

Програм ће се одвијати од октобра до децембра 2020, а намењен је свим појединцима који имају жељу да боље упознају природу тоталитарних режима и покрета.

У оквиру овог програма бавићемо се предусловима за рађање тоталитарних режима, психологијом ауторитарних личности и положајем појединца у оваквим режимима.

Уз истакнуте стручњаке из ове области полазници ће имати прилику и да дискутују о сложеним односима између тоталитаризма и економије, науке, технологије, културе, уметности и религије, а разматраће и савремене околности које могу утицати на будућност тоталитаризма.

Поред предавања и допунских креативних садржаја, програм укључује и интерактивни обилазак локација релевантих за студије тоталитаризма „Век терора у Београду“.

Конкурс траје до 16. октобра, право пријављивања имају сви заинтересовани појединци без обзира на године или образовни профил.

Више о самом програму и начину пријављивања можете сазнати овде.

Пратите нас на друштвеним мрежама, а уколико имате неких питања пишите нам на:

katarina.brajkovic@libek.org.rs или kontakt@libek.org.rs .

Related Posts