Вести

Oдржан састанак између декана Факултета политичких наука и шефице представништва Високог комесаријата УН за избеглице (UNHCR) у Републици Србији

Састанак декана Факултета политичких наука Универзитета у Београду, проф. др Драгана Р. Симића и шефице представништва Високог комесаријата УН за избеглице (UNHCR) у Републици Србији, Њ. Е. Франческе Бонели одржан је на Факултету политичких наука Универзитета у Београду.

У дужем и срдачном разговору декан је упознао госпођу Бонели са историјатом и функционисањем Факултета политичких наука, као и могућим модалитетима сарадње. Госпођа Бонели се у име UNHCR-a и у своје лично име захвалила декану на пријему  и изразила спремност за продубљивањем и проширивањем односа између ФПН-а и UNHCR-а.

Договорено је потписивање Меморандума о разумевању између две институције, гостујућа предавања госпође Бонели на основним и мастер студијама, програм праксе за наше студенте у канцеларији UNHCR-а у Републици Србији, као и реализација заједничких конференција и пројеката.


Related Posts