Вести

, ,

Позив на онлајн Сајам волонтеризма

Сајам волонтеризма је онлајн догађај информативно-едукативног карактера, у организацији удружења Светски омладински талас.

Кроз организоване трибине, предавања, панел дискусије, а напослетку и case study, Сајам волонтеризма осврће се на питање позиције волонтеризма у друштву, вредносних норми које иза њега стоје и учинака који из њега проистичу. Полазна идеја јесте да, промоцијом волонтеризма, млади спознају себе, развијају компетенције и стичу искуства кроз релевантне активности које бирају слободном вољом, а у складу са личним интересовањима и идеолошким уверењима.

Сајам се одржава 5. и 6. децембра, од чега се први дан (5. децембар) састоји од 5 блокова, кроз које се представља 5 различитих типова волонтирања. Активности првог дана Сајма укључују панел ,,Почни од ЗАШТО”, као и трибине под називима: ,,Културација”, ,,Активирај активизмом”, ,,Дати себе другима” и ,,Пређи границе”. Други (6. децембар) укључује интерактивну радионицу под називом ,,Друга страна волонтеризма” и цасе студy.

Више информација о самом догађају, прецизној агенди, модераторима и говорницима, као и о начину пријављивања можете пронаћи на Инстаграм профилу удружења Светски омладински талас – @sot_org.

Related Posts