Вести

,

Конкурс за доделу награде „ДР ФИЛИП БРКОВИЋ“

У част прерано преминулог колеге др Филипа Брковића, Факултет политичких наука Универзитета у Београду, Студентски парламент Факултета политичких наука, породица Брковић и Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе расписују конкурс за доделу

НАГРАДЕ „ДР ФИЛИП БРКОВИЋ“

Фонд за награду износи 100.000 динара. Право на аплицирање имају студенткиње и студенти Факултета политичких наука који су завршили основне студије у року не дужем од 46 месеци од почетка студија, са просечном оценом 9.00 или више, а који су се истакли и у пружању доприноса развоја положаја студената на Факултету, као и унапређењу квалитета академског живота. Овогодишњи конкурс односи се на генерацију која је први пут уписала прву годину основних студија 2016. године.

Кандидати се пријављују достављањем CV-а и мотивационог писма (до 500 речи) у коме се кандидат представља комисији и објашњава зашто је баш он/она особа која треба да добије награду и како ће му награда помоћи да се даље усавршава. Кандидати се не морају пријавити лично, односно могу бити номиновани и од стране њихових колега, који ће у мотивационом писму образложити зашто мисле да одређена особа треба да буде добитник ове награде.

Пријаве је потребно послати на мејл studentski.parlament@fpn.bg.ac.rs. За све додатне информације можете се обратити на мејл branko@cddri.rs. 

Конкурс је отворен до 26. јануара 2021.године у 23:59:59.

Награда ће бити дoдељена 29. јануара, на годишњицу смрти др Филипа Брковића.

Related Posts