Вести

Нови број часописа „Политеума”

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо вам обавештење о новом броју часописа „Политеума” студентске организације Српски политички форум, чије је издавање омогућио Факултет политичких наука Универзитета у Београду.

***

Српски политички форум вас са радошћу обавештава да је четврти број стручног часописа студената друштвено-хуманистичких наука и уметности Политеума изашао из штампе.

Свој бесплатни примерак часописа можете добити на један од следећих начина:

  • слањем мејла на електронску адресу Редакције: redakcija.spf@gmail.com;
  • слањем поруке на Фејсбук (@spffpn) или Инстаграм страници (@spf_fpn) Српског политичког форума.
  • јављањем неком од чланова Српског политичког форума приватним путем.

Постоји могућност слања бесплатног примерка Политеуме на кућну адресу поштом уз плаћене услуге поштарине. У том случају треба да нам пошаљете адресу на коју да пошаљемо часопис. Такође Вас молимо да имате разумевања уколико пошиљка касни, или
нисмо у могућности одмах да пошаљемо или оставимо број, због тренутних мера на Факултету политичких наука смањен је проток студената.

Позивамо Вас да приликом преузимања свог примерка часописа оставите добровољни новчани прилог за најугроженије српске породице на Косову и Метохији, сходно својим могућностима, чиме доприносите хуманитарној акцији Осмех за Космет. Новац можете оставити на портирници Факултета политичких наука у коверти. Представљање четвртог броја часописа ће бити накнадно реализовано онлајн. За додатне информације о промоцији пратите нас на Инстаграму, Фејсбуку и путем сајта издавача www.spffpn.wordpress.com и часописа www.politeuma.wordpress.com.

Најсрдачније,

Милан Веселица
ГЛАВНИ И ОДГОВОРНИ УРЕДНИК

Обавештење_часопис_Политеума


Related Posts