Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ – СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА И СОЦИЈАЛНИ РАД – СТРУЧНА ПРАКСА 4

Tрећи онлине сусрет у оквиру стручне праксе 4 ће бити одржан на тему „Социјално предузетништво у Србији“ у понедељак  22.03. 2021. године, са почетком у 17 часова преко Зум (Zoom) платформе.

На сусрету на тему социјалног предузетништва ћемо имати прилику да угостимо представнике/це организација/удружења који раде по принципима социјалних предузећа у Србији (Кафе бар 16, Лице улице, Наша кућа, Ево рука, Звезда ) и да поразговарамо о различитим моделима социјалног предузетништва, изазовима у раду, перспективама развоја социјалних предузећа у Србији и њиховом доприносу развоју инклузивнијег друштва.

Такође, четврти онлине сусрет у оквиру стручне праксе 4 под називом „На Зум кафи са социјалним радником/цом“ ће бити одржан у понедељак, 05.04.2021.године у 16 часова и представља наставак онлине сусрета чији је циљ да се студентима и студенткињама социјалне политике и социјалног рада приближи посао социјалног радника/це кроз разговоре са практичарима и практичаркама из различитих области рада унутар система социјалне заштите (пружање директне подршке корисницима, развој услуга социјалне заштите, рад у планирању развоја, активирању заједнице, реализација истраживања и пројеката).

Обавезан је долазак за све студенте и студенткиње четврте године социјалног рада и социјалне политике као вид предиспитних обавеза за полагање стручне праксе.

Пријаве се врше путем упитника https://forms.gle/iFzwyuNy8R2jMZVA6  након чега ћете добити линк за приступ онлине сусретима са више информација.

 

Тим за вођење стручне праксе:

Славица Милојевић

Ивана Сератлић

Гордана Марчетић-Радуновић

 

Related Posts