Вести

, ,

Конкурс за стажирање у Центру за међународну безбедност Факултета политичких наука

Да ли сте студент/киња завршне године основних, те мастер и докторских студија Факултета политичких наука? Да ли сте заинтересовани за процесе савремене међународне безбедности и желите да усавршавате своје академске вештине? Уколико течно говорите и пишете на енглеском језику, познајете рад у програмима за креирање и обраду визуелног садржаја и спремни сте да преузмете иницијативу и одговорите на разноврсне пројектне задатке, позивамо Вас да се пријавите на конкурс за стажирање у Центру за међународну безбедност Факултета полтичких наука (ЦМБ-ФПН)!

Тражимо укупно двоје стажиста/стажисткиња који ће бити ангажовани у оквиру пројекта Regional Security Knowledge Hub – Phase 1 који Центар спроводи уз подршку Мисије ОЕБС-а у Србији. Главни циљ пројекта је стварање интерактивног портала који ће служити као извор знања и место окупљања свих заинтересованих за истраживање различитих аспеката регионалне безбедности.

Стажирање се одвија у две фазе:

Фаза 1: од 1. априла до 30. јуна 2021. године (1 стажиста/киња)

Фаза 2: од 1. јула до 16. децембра 2021. године (1 стажиста/киња)

Одабрани кандидати биће ангажовани на пословима истраживања, писања, уређивања и објављивања материјала на сајту Центра за међународну безбедност. У оквиру ангажмана на овом пројекту, стажисти ће стећи прилику да се упознају и са радом часописа Journal of Regional Security, сарађују са другим члановима и истраживачима Центра, те добију њихову менторску подршку. За ангажман на пројекту, стажисти ће добити и скроман хонорар.

Уколико сте заинтересовани за стажирање у нашем Центру, пошаљите мотивационо писмо (до 500 речи) и радну биографију на jrs@fpn.bg.ac.rs са назнаком „Пријава на конкурс за стажирање” до 27. марта 2021. године. У писму назначите и у којој од две наведене фазе бисте радије учествовали или уколико сте подједнако заинтересовани за оба временска периода. Кандидати/киње који уђу у ужи избор биће позвани на интервју, а двоје најбољих прикључиће се раду пројектног тима у назначеним временским периодима.

Радујемо се вашим пријавама!

Срдачан поздрав,

Проф. др Филип Ејдус
Асистент Марко Ковачевић
Истраживачица приправница Тијана Речевић

Related Posts