Вести

Онлајн едукација ‚‚Како написати CV и спремити се за интервју?”

Истакни се из масе – ПРОМЕНИ СЕБЕ радећи на себи

Да ли знаш шта желиш или можеш да радиш након факултета?
Да ли ти се чини да имаш довољно знања у својој области, али сви послодавци траже радно искуство?
Да ли знаш шта чини добар CV и зашто је он битан?

Сви смо у потрази за неким искуствима или праксама које би нас истакле пред будућим послодавцима.
Уколико желиш да сазнаш више о стручним праксама у иностранству и како да се истакнеш из масе у процесу аплицирања за исту, придружи нам се!

Позивамо те да 11. априла у 15 часова учиниш праву ствар за себе и прикључиш се на Zoom платформу и сазнаш Како написати CV и спремити се за интервју.
Предавач на догађају је HR специјалиста и ентузијаста Даница Ристић која ће поделити све тајне писања прегледног CV-jа и откриће нам шта је то што компаније очекују од кандидата на интервју.

Уколико желиш да сазнаш шта то компаније траже и сазнаш више о стручним праксама, своју пријаву можеш попунити на следећем линку https://bit.ly/prijavazadogađaj

Шта је ‚‚Промени себе”?

Са идејом да окупи младе и пружи им прилику да сазнају више о корпоративним потребама данашњице и праксама у иностранству, организација AIESEC је одлучила да прилагоди овај догађај онлине окружењу.
Сврха пројекта јесте да приближимо корпоративно и интернационално искуство младима који желе да пронађу посао у иностранству или стекну искуство које ће им значити у будућности.

Ко смо ми?

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 110 земаља света, AIESEC представља највећу омладинску организацију вођену од стране младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој!

Related Posts