Вести

,

Форум младих са инвалидитетом објављује конкурс за похађање праксе код 28 послодаваца

Форум младих са инвалидитетом позива све заинтересоване младе са инвалидитетом са територије Београда, Суботице, Новог Сада, Зрењанина, Ниша и Шапца да се пријаве на конкурс за похађање радне праксе!

КОНКУРС је отворен за мотивисане младе, који имају до 35 година и желе да стекну радно искуство кроз праксу у привредним субјектима. У оквиру двомесечне праксе, млади са инвалидитетом ће имати прилику да уче и да стичу радно искуство, при чему ће од Форума младих са инвалидитетом добијати и новчану надокнаду на месечном нивоу за покривање трошкова превоза и топлог оброка.

Пракса траје 2 месеца: фебруар и март 2024. године

Пракса се организује у компанијама: IKEA, Raiffeisen Bank, Belgrade Airport doo, Addiko Bank, Generali осигурање Србија, Silver Bell Group, Grundfos Србија DOO, Mercator-S d.o.o, Avnet doo, OTP банка Србија а.д. Нови Сад, EnnovationHUB 360 doo, SDPS DOO, Atlantic Grupa d.d, Medigroup, Дијамант доо, Sport Vision, Mona d.o.o, Хотел Москва доо Београд, Atlantis d.o.o, Novitas Consult, МЛекара Шабац, Komot doo, Мајка Промет производња и трговина, E-reciklaža 2010 d.o.o, PepsiCo (Marbo product doo), Ametek doo, Адвокат Младен Сибиновић, Центар за социјални рад ,,Први март” Алибунар.

Описе појединачних позиција за праксу, као и пријавни формулар можете наћи ОВДЕ.

Рок за достављење пријава је среда, 17.01.2024.

Пријавни формулар се доставља на е-маил адресу activitymanager@fmi.rs са називом маил-а Пријава за радну праксу.

Један кандидат може да се пријави за две позиције.

Након истека рока за пријаву, вршиће се селекција кандидата. Сви кандидати ће бити обавештени о исходу селекције.

Одабрани кандидати ће, пре почетка похађања праксе, проћи припремну онлајн радионицу у организацији Форума младих са инвалидитетом, која ће се реализовати почетком фебруара.

За све додатне информације можете се обратити Форуму младих са инвалидитетом путем мејла activitymanager@fmi.rs и телефона 064 8917579 и 011 2622846 (радним данима од 9.00 до 16.00 часова).

Пракса се реализује у оквиру пројекта „Посао по мери: Економско оснаживање особа са инвалидитетом“. Пројекат финансира Америчка агенција за међународни развој (USAID), а спроводи Форум младих са инвалидитетом. Други партнери пројекта су Каритас Србије, Фондација Ана и Владе Дивац, Smart Kolektiv и Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије.

#usaid #ekonomskoosnazivanje #osobesainvaliditetom #zaposljavanje #posaopomeri

Related Posts